Curaprox BE YOU fogkrém

Neked mi a kedvenc ízed?
Curaprox BE YOU fogkrém

Szeretnél valami különleges fogkrémet, amiben az értékes összetevők segítenek a fogszuvasodás megelőzésében és a szájüreg természetes védekező rendszerének erősítésében? A Curaprox BE YOU fogkrém egyedülálló enzimes fogfehérítő rendszere segít eltávolítani a fogzománc elszíneződéseit.

A Curaprox Be you fogkrém ereje a frissességben, a gyógynövényekben és a gyengéd fehérítésben rejlik. 

Enzimek, hidroxiapatit és gyógynövények kombinációjával véd a fogszuvasodás ellen, hosszantartó friss leheletet biztosít és segít fogérzékenység esetén is. A Be you fogkrém támogatja a nyáltermelődést, megelőzi az afták megjelenését, csökkenti a lepedéket és ápolja az ínyt. 

A xilit és a nyírfacukor édeskés ízvilágot kölcsönöz a Curaprox BE YOU fogrémeknek, melyek elbánnak a baktériumokkal, miközben nem károsítják a fogakat. Az echinacea, a keserű narancs, az ördögcsáklya és az ázsiai gázló mind támogatja a száj természetes védekező képességét és csökkentik a gyulladást. A hozzáadott B5 vitamin támogatja az új sejtek képződését. Nem tartalmaz SLS-t (ettől habzik olyan jól a fogkrém a szájban), triklozánt és mikroműanyagot. Abráziós értéke alacsony, RDA. 50. 

A fogkrém frissességét pedig a intenzív mentolgyöngyök adják. Fluoridot tartalmaz.

Nem tudsz dönteni, a színek és ízek között? Válogass 6 féle különleges ízkombinációból és dobd fel a fogmosási rutinodat! Egyik nap sem lesz ugyanolyan. A Curaprox Be you fogkrémek csupán ízben térnek el, a formula mindegyikben ugyanaz.

Találd meg a kedvenc fogkrémedet, ami igazán téged tükröz!

A Curaprox BE YOU fogkrém szín- és ízvariációi

Sárga – Curaprox [BE YOU.] Rising Star fogkrém ragyogó üdeséggel! Ízvilágában a bergamott és a grapefruit felejthetetlen kettőséhez finom mentol vegyül.

Narancs – Curaprox [BE YOU.] Pure Happiness fogkrém gyümölcsös üdesége garantáltan jókedvre derít! Ízvilágában a friss őszibarack és sárgabarack kettőséhez a borsmenta és a fodormenta frissessége vegyül.

Rózsaszín – Curaprox [BE YOU.] Candy Lover fogkrém az édes görögdinnye és a frissítő menta elegyével varázsolja üdévé a leheletet.

Piros – Curaprox [BE YOU.] Challenger fogkrém valódi felfedezőknek való! Datolyaszilva, boróka és gin-tonic ízesítése mentollal kiegészülve egyedi ízélménnyel ajándékozza meg használóját!

Kék – Curaprox [BE YOU.] DayDreamer fogkrém az álmodozók kedvence! Ábrándos szeder és mennyei édesgyökér keveredik aromájában, intenzív mentolos jegyekkel.

Zöld – Curaprox [BE YOU.] Explorer fogkrém kirobbanó frissességgel! Ízvilágában a friss zöldalma, a lédús aloe vera  és a borsmenta frissessége vegyül.

A Curaprox BE YOU fogkrém